Skolebesøk og Syriner

Oppdatering fra IngerLise/prosjektkoordinator:

Endelig skjer det litt ting!
Til nå har det meste av Sisterhood-ting vært planlegging som egentlig bare jeg har kunne sett noe fremgang på, men nå har det skjedd mye bra i det siste – faktisk så mye bra at det fortjente et lite blogginnlegg.

Først og fremst har jeg fått ansatt det jeg tror vil bli en helt super Sisterhood-kollega, nemlig frk Aud Marit D. Steinbru! Hun skal være min gruppeassistent og jeg tror hun vil gjøre en helt super jobb. Vi kjenner faktisk hverandre fra videregående, vi gikk i samme klasse på musikk-linja. Vi har hatt noen veldig gøye (og effektive) planleggingsmøter, så jeg tror vi er en match made in heaven!

Nummer TO er at vi har booket vårt første skolebesøk – allerede førstkommende onsdag, den 27. mai har vi fått lov å fortelle alle jentene på 8.trinn på Grim Skole om Sisterhood! Det blir så utrolig spennende å treffe potensielle Sisterhood-jenter, og vi krysser fingrene for at tilbudet vår er noe jentene har lyst å bli med på.

bloggbilde1

Se her da! Flyersene har kommet fra trykk og er klare til å deles ut til jentene. Jeg synes de ble ganske så fine 🙂 Nå tror jeg at jeg skal prøve meg på et lite DIY-bakeprosjekt som innvolverer matfarge, glitter og mye eggehvitter som om vellykka, skal deles ut til de herlige Grim-jentene! Kryss fingrene for meg 🙂

Vi snakkes snart!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s