Kurs, Photoshoot og Makroner i Oslo

Nasjonalteateret i fint vær!

Nasjonalteateret i fint vær!

Lørdag 20.juni hadde vi avtalt å få komme til Sisterhoods hovedkvarter på Frogner i Oslo for at gruppeassistent Aud Marit skulle bli kurset i Sisterhood-metodikken.

Som vi gledet oss til Oslo-tur for litt Sisterhood-inspirasjon – og gjett om vi fikk det!

Rukaia er prosjektleder i Sisterhood of Oslo og hun hadde et kjempefint kurs for oss, der vi fikk lære masse om hva som gjør Sisterhood til verdens beste fritidstilbud. Hun hadde også masse digg snacks som vi koste oss med.

Øver oss på venstrehendt selvportrett. Foto: Rukaia Khairy

Øver oss på venstrehendt selvportrett. Foto: Rukaia Khairy  

En av øvelsene Rukaia viste oss var ¨Selvportrett med venstre hånd¨, en ganske stor utfordring å klare å tegne seg selv med feil hånd – men resultatene ble veldig kule, faktisk. Denne oppgaven vil nok våre Sisterhood-jenter også få bryne seg på til høsten.

Kunstner og skulptur-øvelse.

Kunstner og skulptur-øvelse.  Foto: Rukaia Khairy

Her er vi i gang med neste øvelse hvor jeg har fått rollen som Kunstner og Aud Marit er min leireklump som jeg skulle forme. Ordet vi fikk var dårlig selvtillit, og jeg skulle prøve å vise dette med Aud Marit. Her kan man jo gjøre mye forskjellig, men jeg tok håret forran ansiket, bøyde hodet og la armene i kryss rundt kroppen hennes.

Dette er en spennende øvelse fordi mange assosierer forskjellige ord og føleser på ulike måter, og kan derfor fremstille det på sin unike måte. Vi gleder oss til å leke mer sammen med vår jentegruppe.

Vi fikk også prøve oss på På Linje, en av øvelsene dere fikk en smake bit av på skolebesøkene – gøy!

I pausen hadde vi en liten Photoshoot så vi kunne få noen fine bilder av oss gruppelederne til hjemmesiden. På Frogner er det massee fine gamle dører i alle bygårdene, perfekt bakgrunn! Ett lite minus med det er jo at folk av og til skal bruke de dørene, noe som resulterte i at en fyr sto og venta (uten at vi så det) på at vi skulle ta bildene våre, og insisterte på å fortsatt stå å se på oss i stedet for å gå inn gjennom døra når vi oppdaga han! Det var så … k l e i n t!! Men vi fikk oss en god latter etterpå 😀

Takk for turen, takk for fint kurs og T A K K for at vi får ha verdens beste jobb ❤

shoodkurscollage

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s