Hei August!


2b04ed3ea5481086316c4cf8c24eca46

Oi, plutselig var det August og sommeren er snart over. Jeg kjenner at det egentlig ikke er så trist, fordi høsten har så mye bra som venter på meg, selv om jeg man må finne frem de tjukke sokkene. En av de tingene er jo selvfølgelig KICK OFF, som jeg er veldig spent på. Jeg krysser fingrene for at det blir skikkelig bra oppmøte og at vi får masse søkere til gruppa vår!

I disse dager sitter jeg og planlegger litt, og en ting som er helt sikkert er at vi SKAL servere Rice Krispy Treats! Dette var ikke noe jeg hadde smakt før jeg fikk det servert her om dagen – og fysøren det er så digg! Denne søtsaken er visst super-american og noe som alltid servers på kakebordet. Det er kjempelett og lage + at man kan være veldig kreativ med pynting etterpå. Kanskje dette er den nye CupCaken/Cakepops/eh jeg husker ikke helt hva den siste trenden er :p

Gled dere hvertfall!

Vi snakkes snart 🙂

080a7d3348f6823e54b83359e0ac0047

Yum!

 

 

 

Bildene er hentet fra pinterest.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s