Workshop

Travle tider på Sisterhood – og det er HERLIG!

19. oktober var en spesielt gøy dag, da vi fikk arrangere workshop i samarbeid med Barneombudet. En helt ny erfaring for oss, men noe vi virkelig håper å kunne gjøre mer av.

Barneombudet har reist Norge på kryss og tvers for å snakke med ungdom. Tema for workshopen var seksuelle overgrep/trakassering mellom jevnaldrende, et vondt og viktig tema. Tallene stiger, noe som er svært bekymringsverdig – og dette til tross for flere forebyggingskampanjer.

IMG_8016

Sisterhood synes det er fantastisk at Barneombudet jobber for og med ungdommer. På en dyktig måte kartlegger de hva ungdommer selv opplever, hvilke holdninger de møter og ber dem komme med forslag og ideer til forebyggende tiltak. Tilslutt blir det skrevet en rapport, og den gleder vi oss til å lese!

Til sammen deltok 21 sykt BRA jenter på workshopen. 16 av disse går på Fiskå Ungdomsskole, Grim U.skole, Oddemarka U.skole, Torridal U.skole, Holte U.skole og Tangvall. De 5 jentene fra vg1 kom fra Tangen og Kvadraturen.

Takk til Barneombudet som lytter og tar våre jenter seriøst + takk for pizza & snacks 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s