BigSister

 

BigSister er en storesøster-ordning der Sisterhood kobler sammen en frivillig med ei ungdomsjente. Målet er at de to finner en «søster» i hverandre.

Hei BigSister:
Vi søker etter trygge og omsorgsfulle jenter mellom 18-30 år i Kristiansandsområdet som har litt tid til overs de ønsker å bruke på en meningsfylt måte.

Du er raus og empatisk, forstår ungdom og deres utfordringer. Om du har hatt personlige utfordringer ønsker vi at du har nådd en avslappet holdning rundt problematikken og er komfortabel i din livssituasjon.

Relasjon- og tillitsbygging er spesielt viktig når man inntrer rollen som BigSister.
Man skal ikke være psykolog eller ekspert av noe slag, men en trygg voksen jentene kan stole på. Som BigSister tenker vi at vår oppgave er å lytte og ikke forsøke å «fikse» alt.

Kurs, veiledning, fine temakvelder med kafee er bare noen av det vi kan friste med. Hos oss vil du ta del i et nettverk av bra damer og få litt spennende faglig påfyll om tema som vil være nyttig i din BigSister-rolle. En attest vil også bli gitt etter avsluttet periode.

Alt vil være gratis og du får dekket kostnader for kafebesøk og aktiviteter.

Drømmeplassen er en av byens kafeer som sponser tilbudet!

Prosjektleder Inger Lise tar i mot alle former for spørsmål. Kontaktinfo her.

mikaela2

Hei LittleSister:
Dette tilbudet er for ungdomsskolejenter som synes det er godt å kunne tømme tankene til noen som er litt eldre, som er god til å lytte og oppmuntre når det trengs. Eller å faktisk være enig om at ting av og til er kjipe – og at det er helt greit. Ved å ha en «storesøster» vil du kunne få en person du kan stole på og som vil bruke tid på akkurat deg.

BigSister er et lavterskeltilbud som betyr at det er for alle som har lyst & at det er gratis!

Vi kan tilby deg en trygg ung voksen du kan prate med om det som opptar deg, som kan lytte uten å dømme, kanskje gi noen gode råd hvis det trengs + at vi har taushetsplikt.

BigSis & LittleSis avtaler seg i mellom hvor ofte de møtes –gjerne et par timer i uka.
Man kan enten ta en tur på kafe eller gå en tur/andre aktiviteter, det bestemmer man sammen.

Hei Søknad:

Denne søknaden kan brukes av både Big & Little!

I siste boks ønsker vi at du skriver litt om deg selv og om hvorfor du kunne tenke deg å være BigSister eller hvorfor du trenger en.

Om du er en aktuell kandidat blir du innkalt til et lite intervju (pust, det er ikke farlig!). Det gjør vi for å bli bedre kjent med deg og for å kunne finne best mulig kobling.

(Storesøstre behøver ikke ha med foresattes kontaktinfo – det gjelder kun Lillesøstre)