Om Sisterhood of Kristiansand

Sisterhood of Kristiansand er et fritidstilbud som ønsker å være et F R I S T E D for jenter i ungdomsskolealder. Vi skal nå utvide tilbudet vårt, men først og fremst fokuserer vi på jentegruppene. Nytt for 2017 er at vi har ei 8.klasse-gruppe + ei 9.klasse-gruppe. Vi gleder oss!

I gruppa er vi opptatt av at deltakerne skal følge seg hjemme og kunne senke skuldrene. Man er velkommen akkurat som man er, med alle fine og rare egenskaper man er skapt med. Vi har stort fokus på at vi skal være respektfulle og rause med hverandre. På Sisterhood snakker man av og til om ting som er personlige og da er det viktig at vi kan stole på hverandre, noe man fort gjør i gruppa. Det skapes helt spesielle vennskapsbånd på Sisterhood 🙂

På Sisterhood deler vi tiden mellom forskjellige tema & aktiviteter. Selvtillit, vennskap, følelser, sex og kjærlighet, sosiale medier er bare noe av det vi skal ha som tema. Deltakerne er selvfølgelig med på å bestemme hva vi skal snakke om. Aktivitetene kan være alt fra photoshoot, DIY-prosjekter, kino, frivillighet og overnattingstur.

Sisterhoods gruppeledere er ikke eksperter på noe som helst, og det vil vi heller ikke være. Vårt fokus er å skape et trygt og godt bånd med deltagerne i en type «storesøster»-relasjon, som åpner opp for gode samtaler og mye morro!

Målet med Sisterhood er at deltakerne skal få en selvtillits-boost & utforske hva det vil si å være jente i 2017.

Tilbudet er helt GRATIS.
Jentene som får plass i gruppa på søke på forhånd – søknadsskjema finner du HER.(Det er ikke mulig å søke om plass midt i skoleåret. Ny gruppe starter opp høsten 2018.)

Sisterhood er en gang i uken og fra november 2016 har vi hatt to grupper.

Gruppa følger et skoleår, med oppstart på høsten og avslutning til sommeren.
Jentene som blir tilbudt plass skriver under på en gruppekontrakt som er bindene for et skoleår. Når gruppen avsluttes til sommeren får deltakerne en attest.

IMG_4389